KONCERTEK

VOLNA-E KEDVED?

FACEBOOK

Bejegyzések

Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN

“Ha nem lennétek, Bizony belőlünk a lélek Elillan, majd ha itt hagytok, Ezért köszönjük, hogy vagytok.” https://youtu.be/hhemFRDXFmI..

199 like, 5 hozzászólások2 hete

Fényképek Magna Cum Laude zenekar bejegyzéséből

Igazán csodálatos hangulatú este volt veletek együtt Magnások! Köszönet Veszprém! ❤️ Találkozzunk március 24-én a következő..

193 like, 5 hozzászólások3 hete

Extra produkció: Magna Cum Laude – Volna-e kedved? (Döntő)

Az alábbi linken mozgókép formájában is megtekinthető A DAL extra produkciója: Volna-e kedved? Ferenczi Gyuri barátunkkal közösen…

327 like, 4 hozzászólások3 hete

A DAL

48 like, 1 hozzászólások3 hete

Fényképek Magna Cum Laude zenekar bejegyzéséből

MAGNA CUM LAUDE – VOLNA-E KEDVED? – A DAL 2018 döntő extra produkciója képekben Ferenczi Gyuri barátunkkal közösen. #adal2018 #magnacumlaudezenekar..

371 like, 15 hozzászólások3 hete

MAGNA CUM LAUDE

6Q8A7384

MEZŐ MISI

Mező Misi 1978. augusztus 1-én Gyulán sí­rtam fel először édesanyám nagy örömére. A friss vidéki levegő illatát, amit nyári reggeleken éreztem ébredés után, még most is fel tudom idézni magamban..húúúúú, de nagyon imádtam! Három testvéremmel (Tündi, Robi, Kitti) együtt muzsikus cigány családban nevelkedtem, ezért nagyon korán megtapasztaltam a zene varázsát.

6Q8A7214

KARA MISA

Kara Mihály vagyok. Az MCL egyik alapítójaként, valószí­nűleg, a legtöbbett tudom a benzinkutas szendvicsekről az országban. Basszusgitár húr és töltőtoll koptatói szerepem, mély nyomokat hagyott kiszáradt ujjbegyeimen. Fiatal apukaként, többször megtapasztalhattam, az élet sza..-os oldalát, és drága kislányom hangja, nem minden esetben idézi a mennyországot, úgy hajnal fél 3 fele, kifejezetten nem.

6Q8A7207

SZABÓ TIBI

14 évesen vettem meg az első gitáromat,az AC/DC -Száljon a Rock című film hatására. Teljesen autodidakta módon tanultam a zenélést,(koncertekre való járkálás,kazettás magnó MK 27,meg ilyesmi!) Barátaimmal megalakítottuk első zenekarunkat, Sword néven,első koncertünk 1987-ben volt Köröstarcsán, ahol 22 éves koromig éltem, és utána költöztem Gyulára!

6Q8A7298

LESTÁK MARCI

1985. augusztusában láttam meg a napvilágot az oroszlán jegyében, egy zenész család első szülöttjeként. A szerencse már akkor velem lehetett, ugyanis elég hamar kiderült, hogy úgy mint a zene nem foglalkoztat semmi más, pedig nyilván nagyon sok mindenhez IS értenék. 🙂

6Q8A7277

TÖRÖK MÁTÉ

23 éves vagyok. Körülbelül 6 éve dobolok. Előtte 2-3 évig zongoráztam. A Magnában 2014 óta ütöm a bőröket. Szeretek szabadidőmben utazni és minél több időt a színpadon tölteni a srácokkal. 🙂

TÁMOGATÓK

roland_jo
szatyi_jo
superga_jo
ibanez_jo
meinl_jo
artbeat_jo
daddario_jo
bluesound_jo
microsound_jo
audmax_jo
broadway_jo
oxigen_jo